2018. nov 16.

Trükkös lánykérések

írta: Hauke
Trükkös lánykérések

Néhány évvel ezelőtt részt vettem egy esküvőn. A beszédben az előadó azt fejtegette, hogy mennyire másképp gondolkodnak a férfiak és a nők. Például lehet, hogy egy férfi teljesen elfogadhatónak tartja, ha a 4-6-os villamoson, két megálló között megkérdezi: „Na, hozzám jössz?”. De a szíve választottja valószínűleg nem tartaná túl romantikusnak.

A lánykérésnek vannak standard módjai, de néhányan inkább egyedi ötlettel állnak elő. Ebben persze az a rizikó, hogy nagyon mellélőhet az ember…

Például pár napja jelent meg egy hír, miszerint egy amerikai tűzoltó, Dennis Galvin akkor kérte meg a barátnője kezét, mikor az éppen a New York City Marathonon futott. A lány végülis igent mondott, de az interneten szegény fiút sokan bírálták, amiért rontotta a versenyző teljesítményét.

Egy másik eset Kaposváron történt nemrég. Szintén egy tűzoltóról, Erdei Jonatánról van szó, aki 37 méteres magasságban tette fel a kérdést. Még a kollégái segítségét is igénybe vette, ahogy az alábbi képen is látható. Ezt az esetet „meghatónak” és „cukinak” ítélték a hozzászólók.

 lanykeres-a-magasban_image_147401.jpg

 

A cikk végére be szerettem volna tenni egy video részletet a Jóbarátokból, tudjátok azt, mikor Mike a kosármeccsen akarja megkérni Phoebe kezét. De aztán rátaláltam egy érdekes felvételre.

Egy Bence nevű srác egy Jóbarátok rész szövegét írta át, sőt, még Sinkovits Vitay András is segített neki, hogy jól sikerüljön a lánykérés. A videó ide kattintva megtekinthető.

Szólj hozzá

cikk esküvő vicces kaposvár maraton tűzoltó lánykérés Jóbarátok Erdei Phoebe Sinkovits Galvin